ma.AquaFans.ru

Детективска аквариум и се случува!

Филмски филм: Случајот со златна рипка.

Не е ни чудо што рибите биле наречени златни. Willе донесат злато на оние кои ќе имаат рецепт за болести на риби. Точно, најдов еден лек од заболувања, но го искористив правото да го продадам сосема поинаку - човек кој е арогантен, алчен, непринципиелен. Со еден збор, паразит. Точно, беше пронајден лек и за овој паразит - убивање. Но, дали таа личност се вклучила за кривично дело? Можеби обвинителот и истражителот во тежок случај, како и секогаш, ќе му помогнат адвокатот Пери Мејсон?

Сподели на социјалните мрежи:

Слично
» » Детективска аквариум и се случува!